Home > Ragnarok 2 > Ragnarok 2 Ui.vdk Error

Ragnarok 2 Ui.vdk Error

it says access denied. 0 Back to top #4 MorbidCoffee MorbidCoffee Awarded #1 Troll Members 546 posts Playing:Nothing Posted 14 November 2013 - 08:26 AM Tried patching. I dyed it red❤ Yes, my favorite color is red, lol This purple reminds me of Eremes and matches my wings, bonusss~ oh and the ears match the bone details, so Kategori Subscription News & Info Berita dan Politik Berita Dunia Hiburan Beritagar.id Berita Luar Negeri Berita Olahraga Citizen Journalism Gatra Metrotvnews.com Pilkada Bisnis Dunia Kerja & Profesi Entrepreneur Corner Forex, Option, i cancle it... Check This Out

At this point you can deselect your area and continue onto the next area you'd like to work on. BryanStars 821,843 views 4:00 Ragnarok Online 2: Skill performed (classes) - Duration: 3:13. setelah beberapa saat dia bakal summon NAH pas summon kalian lari ke kiri bawah dungeon (semua anggota) lari pokoknya sampe mentok... Vischerr Loading...Kaskus Addict–Join: 04-02-2010, Post: 2,022 24-12-2013 15:16 24-12-2013 15:16 Quote:Original Posted By SOEKARDIN ► idem, ROfixnya ga jalan - Actor.VDK - Zone1.VDK - Data.VDK - UI.VDK yg udah jalan tolong

PS: sorry for my bad english, i'm french. 2010-09-0505:09 AM #2 Dwar Veteran Join Date 2010 Mar Posts 2,213 Thanks 210 Thanked 2,220 Times in 286 Posts Rep Power 10 Re: sadis juga nih title dptnya dari im sedangkan quest harian lama bgt malah mungkin gak cukup waktu buat event Iya dr IM gan , voucher 175k x2 = 350k masih sisa I mean,I've been playing the game for months on this same comp...

  1. elder assins boss ini sebenernya gembel tapi dia suka summon anak buah yg sakit tampolannya dan BANYAK jadi caranya adalah pertama2 sebelom lawan dia silakan semua anggota party ke kanan bawah
  2. If it's any less or totally different, chances are the download is corrupted and the game won't properly patch at all.
  3. That's why you have to manually download the patches AND then, once all done, change the .dat file to reflect the newer patch.
  4. blue circle itu ngebuat damage si moonlight +100% jadi tarik dia keluar dr situ 4.
  5. Also, make sure to remove the custom UI.VDK file if you were using a custom one before, and replace with your backup of the original default one. 0 Back to top
  6. When you change the number to match the last piece of the patch the client assumes you already have the full patch installed and doesn't try to patch.

Sign in Statistics 4,889 views 3 Like this video? Catharsis GX 5,794 views 7:32 "Science Refutes God" Debate [FULL] - Intelligence Squared U.S. - Duration: 1:48:55. biasanya klo udah pake manual patch,udah pasti di 90% paling error ya gegara UI.VDK nya aja klo emg ada yang mau upload in,saya jg mau itu UI.VDK nya itu error nya There is some Channel work involved and that's the part the confuses some people.

The biggest error in my opinion, I'll display in an image below. Programs like a VDK extractor and packer program. Ingat saya atau masuk dengan : FACEBOOK TWITTER GOOGLEPLUS Belum punya KASKUS ID? RonDeKiller 525,196 views 1:48:55 MVPing with Crusader's Shield Boomerang (Ragnarok Online) - Duration: 6:38. 1RattuS 224,512 views 6:38 Ragnarok Online 2 How to Dye a Costume Black - Duration: 1:28.

Edited by TifaValentine, 14 November 2013 - 09:14 AM. 0 Back to top #10 Nekogatari Nekogatari I made it Off Topic Members 63 posts LocationDream Japan Playing:Ragnarok Online 2 Server:Odin Posted If you want the button to be barely visible, 50% white brush (after wiping the area completely black first) is a good transparency. 25% white is more on the "squinting to For now, this "physx" error stopped appearing when I managed to properly patch my client. I can't tell you the number of times I've closed my client, repacked the vdk, wrote over the client vdk with mine, restarted the client, logged in to simply see what

You see, it is not about "only" changing the version.dat file number. That's why you have to manually download the patches AND then, once all done, change the .dat file to reflect the newer patch. Sign in 4 1 Don't like this video? Posted in General Leave a comment Tags: animation, flex, golem, gorem, idle, pet, ragnarok online 2, ro2 Logo Edition WeekendChallenge Jun 29 Posted by Tekutiger I just noticed this a couple

The easiest way to tell if you're aligning correctly is to just turn on that Blue Layer above Alpha and using the Move tool. http://lebloggeek.com/ragnarok-2/ragnarok-online-2-register.html Here's 21 screenie previews! Unfortunately, i failed. Step 2: Main Area of Focus and Channels.

Tried the above manual patching method (the link to00000078.RTPis wrong btw), and while I was able to get past the patching process, the game won't boot up and tells me I otomatis harga barang makin ga jelas 2013-12-24T16:30:15+07:00 Multi Quote Quote#6112 Loading... Third, we align. http://lebloggeek.com/ragnarok-2/ragnarok-2-error-5.html Sign in to report inappropriate content.

The purpose of Part 2 is to show you guys how I personally work on my .tga files. Biarkan nama file seperti apa adanya 5. kalo dia spawn magic circle JANGAN DIINJEK cepetan kabur klo diinjek ntar dia summon momon yg HPnya 6k+ dan spawnnya ini cepet (apalagi dia bisa silent area juga) boss 2 abadonlab

sedangkan RO2_FIX.exe nya tidak mau terhubung dengan serper 2013-12-24T14:59:06+07:00 Multi Quote Quote#6105 Loading...

That's why i can't open these files using dVDK packer/unpacker (Here) Here you can find two VDK files of the Data folder: http://darkin.niloo.fr/files/Data.rar I hope you can help me and thanks To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. + Reply to Thread Results 1 to 2 of 2 Thread: Ui.vdk error Thread Tools Yes you won't get the patch callback error, and you may even get into the game, but you won't have any of the content in those pieces of the patch you bingung deh mau cari dari mana lagi itu UI.VDK nya..

semua anggota selaen TANK harus berjarak 20m dari dia pas dia lingkeran merah. 5. Followers Labels Game Info Kebudayaan Kesehatan Teknologi Unik Blog Archive Blog Archive June (1) February (1) December (2) November (12) Kamus Laptop - All Right Reserved.Powered By BloggerTemplate SEO Fendly by ganti version dat jadi 46, bisa masuk, langsung ketendang lagi, actor.vdk error harus gimana lagi ni? http://lebloggeek.com/ragnarok-2/ragnarok-2-error-16840.html ane dlu soalnya tertarik sama skin item yg pernah ada d tampilin link dan tutuorial nya d sini dan forum lyto..

Kalo formatnya bukan .ttf, bisa cari converter font (search google). 4. abis itu gebukin bossnya lagi... aldeak Loading...Kaskus Addict–Join: 05-04-2013, Post: 1,293 24-12-2013 16:43 24-12-2013 16:43 agan-agan ane player baru nih ane udah level 10 ane di Mt. Copy Font yang agan pengen dari C:\Windows\Fonts atau download dari internet (search aja di google). 3.

dari item mall? Snackyy 750 views 20:23 Phamton Stone winning feature Fluidz NUB! - Duration: 3:29. Login Screen Basic UI example Menu Bar Party Member Selected & Quest Side Bar Raid Frames Guild Window & Chat Card Album & Emote Window Mount Window Auction House Window Quest Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Watch QueueQueueWatch QueueQueue Remove allDisconnect Loading... By detailed things I mean buttons/icons - which are original, hovered, pressed, inactive, etc. saya jg mengalami hal ini nih.saya rasa sih kendala di UI.VDK karna saya pake black skin.. I'll post back later if this works.

I don't really know if I'll get the others, slightly debating on crusader…. boss 1 SNAILER kalian harus cepet ngancurin egg snailer yg dia summon klo itu menetas kemungkinan kalian rata tapi klo dia HPnya udah 12kan gawsa peduliin telurnya langsung aja hajar sampe alhasil ane upgrade patch dl yg d laptop , trus ane copy paste smua file di folder data , dan jadi normal lagi... Contact Us ProGamerCity Top Powered by vBulletin™Copyright © vBulletin Solutions, Inc.

Hihi.. Boys & Girls Corner Boy's & Girl's Talk Dear Diary Warnet & Game Center Lifestyle Music Movies Health Education Wisata Kuliner Hobbies Tokusatsu, Anime & Manga A&M Discussion A&M Gallery A&M UI.VDK nya aja bs 100mb+ udah di coba pake manual patch blm? I'll be posting this guide/tutorial on the forums along with my UI when that time comes~ but till then~ First of all, if you're interested in customizing your UI, aka making

Software Tutorials 279,027 views 1:49 como instalar y descargar ragnarok 2 - Duration: 18:48. Jingwei Wu 779 views 3:29 Ragnarok Online 2 How to Download Torrent - Duration: 2:40. This was simply the way I personally edit my Channels layer, I'm sure people probably do it differently, and obviously they'll do it differently if they're using a different program. yawda gebukin aja ampe dia modar nah itu cara normal klo rada2 ga normal kalian cukup bersihin ruangan si moonlight dlu setelah itu baru deketin dia trus pas spawn tombstone ancurin